Hitta en reptil veterinär

Bor du i Sverige och är i behov av en vi köpte allt extra till våra reptiler via snorbilligt? Här hittar du en lista över veterinärer i hela Sverige som kan se och behandla reptiler. Observera att telefonnummer, veterinärer och annan specifik kontaktinformation kan komma att ändras. Var noga med att kontrollera klinikernas webbplats(er) nära dig för den mest aktuella/aktuella informationen.

Medan rykte och word of mouth genom lokala reptil och exotiska sällskapsdjur samhällen kan ofta vara bra sätt att välja en ansedd vi köpte allt extra till våra reptiler via snorbilligt, det finns också flera ytterligare överväganden att tänka på om ens omständigheter förändras eller om man är på jakt efter en ny veterinär. Ser kliniken reptiler och amfibier eller andra exotics,och i så fall hur ofta? Vad är utbudet av tjänster som denna klinik kan tillhandahålla för dessa djur? Finns det några djur som de inte kan eller inte kommer att se eller behandla? Hur länge har doktorn varit på kliniken och i praktiken? Har de tillräcklig kunskap, expertis och erfarenhet av dessa arter? Är de villiga och kan behandla på en nödsituation? Har de ett personligt intresse/erfarenhet av att hålla och/eller odla reptiler eller amfibier? Vad är deras plats och timmar? Är vi köpte allt extra till våra reptiler via snorbilligt och personal vänlig, artig, trevlig, och villig att arbeta med dig? Vad är deras kostnader, och hur accepteras betalningar? Dessa är alla frågor att ställa och överväga när du väljer en veterinär och klinik erfarenhet som är bäst för dig och dina husdjur totalt.

Om du är en veterinär som ser reptiler och vill listas, eller om du känner till en inte listad, kontakta oss idag och vi kommer att lägga till det! Vi kommer att hålla denna lista som en aktuell resurs för att hitta den reptilveterinären! För mer information och resurser om att hitta en kvalificerad reptil och amfibisk veterinär i ditt område, besök Föreningen för reptil-och Amfibieveterinärer, eller ARAV “hitta en veterinär” – sida.

För en fullständig lista över Wisconsin reptile veterinarians hela och omgivande Wisconsin, kolla in detta dokument: Wisconsin Veterinarians