ProtonVPN omfattande översyn. Är detta en ny ledare VPN?

Under de senaste 2 åren har jag mest över mogna och berömda VPN-leverantörer som har förtjänat sitt rykte genom tiden. Ärligt talat blev jag lite uttråkad genom att göra det.

Den bästa VPN-tjänsten 2022 – Fullständig lista – VPNS.se

Det är därför i den här artikeln jag kommer att dela en omfattande, djupgående översyn av den nya och mycket lovande säkrade VPN-leverantör som kallas ProtonVPN. Jag hade nyligen en chans att grundligt testa denna VPNS.se, och nu är jag redo att ta mina resultat framför dig.

Jag måste säga: att ha en översyn av en nyligen etablerad VPN som Proton – är inte så lätt som det kan tyckas. Jag föredrar personligen att bara uppmärksamma de mycket ansedda VPN-företag för att skydda min integritet på nätet. Med det sagt, jag kunde helt enkelt inte dike möjligheten att dela en fullständig översyn av ProtonVPN på grund av några goda skäl.

Jag har hållit min uppmärksamhet på denna VPN direkt från dess releasedatum (20 juni 2017). Anledningen till det, beror på att moderbolaget som äger ProtonVPN är också mycket känd med sin krypterade e-posttjänst som kallas ProtonMail. Inte undra på, varför deras nya produkt omedelbart väckte min uppmärksamhet.

Ett annat viktigt faktum om denna leverantör som gjorde mig mycket nyfiken på det – är platsen för ProtonVPN.